CORONAVIRUS: Mister Gay Belgium finale uitgesteld naar augustus

Ook het Mister Gay Belgium gala van 23 mei wordt omwille van het coronavirus uitgesteld naar 15 augustus. Dat laat de organisatie ons weten. Eerder werd ook al de Belgian Pride, die op dezelfde dag in Brussel zou plaatsvinden, verplaatst naar 29 augustus. De organisatie van Mister Gay Belgium bekeek  de afgelopen weken met argusogen de evolutie en situatie  van de coronacrisis maar besloot uiteindelijk toch om de finale uit te stellen. Op die manier  wordt de gezondheid van crew, finalisten en gasten voorop gesteld.

"Het was voor onze vereniging een heuse klus en géén eenvoudige opdracht om deze verplaatsing praktisch allemaal op zo'n korte tijd te realiseren, maar zijn er van overtuigd dat we samen en dankzij de flexibiliteit van vele, toch op deze manier kunnen verder bouwen aan dit jaarlijkse mooie en nog steeds nodige MGB project", zo laat organisator Bram Bierkens weten. "We hopen alvast dat we iedereen in betere tijden opnieuw mogen verwelkomen op zaterdag 15 augustus in Theater Elckerlyc op een bruisend Mr Gay Belgium Final Gala."

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste