Cartoon Called Life houdt er na 11 jaar mee op

Na elf jaar komt er een einde aan de reeks Cartoon Called Life. Dat kondigt cartoonist Juraj Strake aan op de sociale media kanalen van de cartoonreeks. In Cartoon Called Life staat Bunny centraal. Al verschillende jaren lang deelt dit alleenstaande homoseksuele konijn zijn kijk op een grappige, ironische  en sarcastische manier op het leven van singles en zijn crash op bebaarde atletische hunks. De afgelopen jaren schopte Bunny het ook tot ambassadeur van Antwerp Pride. De cartoons werden de voorbije jaren gebundeld in vier verzamelbundels. 

"Sinds 2013 eiste Bunny zijn plaats op de sociale media en in onze harten op en bracht hij ons veel plezier en liefde", zo schrijft bedenker Juraj Straka op de verschillende sociale mediakanalen van de cartoon. "In 2017 bundelden we onze krachten met Laurent om Bunny’s avonturen te bundelen in een eerste boek. Sindsdien zijn er nog drie boeken en honderden originele producten gecreëerd en zijn er negen solo tentoonstellingen geweest.”

"We hebben de afgelopen zeven jaar al onze vrije tijd passioneel besteed aan Cartoon Called Life. Als we vandaag terugkijken, kunnen we zeggen dat we trots zijn op alles wat we bereikt hebben. Het is een prachtige reis, vol met verassingen, uitdagingen en ontmoetingen geweest. Maar vandaag sluiten we dit hoofdstuk af.”

De sociale media kanalen blijven wel actief met af en toe nog een nieuwe cartoon maar de fysieke winkel in Brussel en de e-shop op de website gaan wel binnenkort dicht.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste