Cartoon called Life brengt eigen kookboek uit

Bunny van Cartoon Called Life brengt volgende maand een eigen kookboek uit. Daarvoor werkte tekenaar Juraj Straka samen met de Antwerpse chef-kok en fooddesigner Alexander Sebregts. Naast de gebruikelijke cartoons van Bunny vind je er ook 110 unieke recepten. Het kookboek kun je vanaf deze week bestellen. 

In Cartoon Called Life staat Bunny centraal. Al verschillende jaren lang deelt dit alleenstaande homoseksuele konijn zijn kijk op een grappige, ironische  en sarcastische manier op het leven van singles en zijn crash op bebaarde atletische hunks. De afgelopen jaren schopte Bunny het ook tot ambassadeur van Antwerp Pride. De cartoons werden de voorbije jaren gebundeld in twee verzamelbundels. 

Voor het derde boek werkte tekenaar Juraj Straka samen met Alexander Sebregts. Het resultaat mag gezien worden want samen stelden ze een mooi 324-pagina tellend kookboek samen vol met smakelijke en unieke recepten overgoten met het  grappige en vaak ondeugende humor-sausje van Bunny.

Het boek is verkrijgbaar in het engels en bevat naast de 110 recepten ook 21 volledige menu’s voor alle belangrijke feesten en gebeurtenissen die jaarlijks plaatsvinden. Of het nu gaat om een doodgewone picknick of date, een gay brunch of een tussendoortje, een kerstmenu of een Gay Pride brunch, je vindt het allemaal terug samen met een honderdtal tekeningen en illustraties.

Bunny's Cookbook  verschijnt op 16 december maar kan nu reeds (tot 8 december) besteld worden via cartooncalledlife.com/books.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste