allerlei

 • Wordt jij de nieuwe Mister Gay Belgium?

  Naar jaarlijkse gewoonte gaf de Mister Gay Belgium-organisatie op de afgelopen Antwerp Pride  het startschot van de zoektocht naar de opvolger van de huidige Mister Gay Belgium Joren Houtevels.

  De organisatie is immers op zoek naar twaalf nieuwe kandidaten waarvan er uiteindelijk een de titel van Joren Houtevels zal overnemen. 

  Ben jij 18 jaar of ouder? Heb je stijl en een sterke persoonlijkheid en wil je jezelf gedurende één jaar als Mister Gay Belgium engageren om zo het het gezicht  te worden van enkele aantrekkelijke LGBT campagnes en daarnaast nog kans kunnen maken op een mooi prijzenpakket? Schrijf je dan onmiddellijk in via de website van Mister Gay Belgium.

   

  Lees meer
 • Wensouders gezocht voor reeks over co-ouderschap

  Momenteel wordt er door een Vlaams productiehuis gewerkt aan een reeks over bewust co-ouderschap. Het wordt een integere televisiereeks met als achterliggende reden het opentrekken van de conversatie rond meerouderschap / co-ouderschap en nieuwe gezinsvormen. In de reeks worden wensouders (zowel singles als koppels) gevolgd en begeleidt die co-ouderschap overwegen. Daarom zijn de redacteurs  op zoek naar wensouders die kinderen willen adopteren en lanceerden ze de volgende oproep.

  Voor een tv-programma zijn we op zoek naar singles of koppels die voor de vervulling van hun kinderwens denken aan intentioneel co-ouderschap / co-parenting. Een nieuwe gezinsvorm waarin twee of meerdere co-ouders de zorg en opvoeding voor hun kind delen, zonder dat er sprake is van een klassieke romantische man-vrouwrelatie.  

   

  Herken je jezelf hierin en ben je op zoek naar een geschikte co-ouder? 

  Vind je niet meteen de juiste ondersteuning en informatie? 

  Wil je graag begeleiding door experts in dit traject?

   

  Ben of ken je een gezin die reeds gekozen heeft voor deze gezinsvorm?

   

  Laat ons iets weten via lore.van.herp@dpgmedia.be voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

   

   

  Lees meer

Laatste nieuws

Populairste