allerlei

 • Wensouders gezocht voor reeks over co-ouderschap

  Momenteel wordt er door een Vlaams productiehuis gewerkt aan een reeks over bewust co-ouderschap. Het wordt een integere televisiereeks met als achterliggende reden het opentrekken van de conversatie rond meerouderschap / co-ouderschap en nieuwe gezinsvormen. In de reeks worden wensouders (zowel singles als koppels) gevolgd en begeleidt die co-ouderschap overwegen. Daarom zijn de redacteurs  op zoek naar wensouders die kinderen willen adopteren en lanceerden ze de volgende oproep.

  Voor een tv-programma zijn we op zoek naar singles of koppels die voor de vervulling van hun kinderwens denken aan intentioneel co-ouderschap / co-parenting. Een nieuwe gezinsvorm waarin twee of meerdere co-ouders de zorg en opvoeding voor hun kind delen, zonder dat er sprake is van een klassieke romantische man-vrouwrelatie.  

   

  Herken je jezelf hierin en ben je op zoek naar een geschikte co-ouder? 

  Vind je niet meteen de juiste ondersteuning en informatie? 

  Wil je graag begeleiding door experts in dit traject?

   

  Ben of ken je een gezin die reeds gekozen heeft voor deze gezinsvorm?

   

  Laat ons iets weten via lore.van.herp@dpgmedia.be voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

   

   

  Lees meer
 • Stepstone onderzoekt veiligheid van transgenders op de werkvloer

  Stepstone is met een onderzoek begonnen naar de ervaringen van transgenders op de werkvloer. Ook in 2017 deed de jobsite een enquete naar de verschillende uitdagingen waarmee transgenders in hun beroepsleven geconfronteerd worden. In eerste instantie worden transgenders uitgenodigd om deel te nemen aan de enquete die online kan worden ingevuld.

  De antwoorden blijven anoniem en er worden in maart van dit jaar in een algemeen verslag gepubliceerd. Het onderzoek is een vervolg op de studie die Stepstone ook in 2017 deed. Toen bleek ondermeer dat 27% van de Belgische transgender werknemers hun  job omwille van een vijandige werkomgeving verlaten had. Na input en steun van verschillende organisaties en om de wetenschappelijke vergelijkbaarheid met eerdere resultaten te waarborgen werd de vragenlijst geactualiseerd naar 2021.

  Je kan de vragenlijst vinden op:  https://www.surveymonkey.com/r/stepstonetransgender?lang=nl

  Lees meer
 • LGBT-gezinnen gezocht voor nieuw televisieprogramma.

  Voor een nieuw televisieprogramma dat binnenkort te zien is, is het productiehuis Zodiak op zoek naar leuke gezinnen die de uitdaging willen aangaan om zich onder te dompelen in de levensstijl en het huishouden van een andere familie. Daarbij worden ook enkele regenbooggezinnen gezocht. Misschien helpt jouw levensstijl en manier van opvoeden een ander gezin verder op weg, of misschien steek je er zelf iets van op! Sowieso een geweldig avontuur voor het hele gezin! Ben je nieuwsgierig? Het productiehuis is alvast op zoek naar de leukste mama’s en/of papa’s, met enthousiaste kids. Meer info krijg je door een e-mail te sturen naar brambierkens@zodiakbelgium.com

  Lees meer

Laatste nieuws

Populairste