MGB-organisator Bram Bierkens vraagt Trinxx-frontman Raf Van Puymbroeck ten huwelijk

Mister Gay Belgium organisator Bram Bierkens heeft zijn vriend, Trinxx-frontman en voormalig Mister Gay Belgium/Europe Raf Van Puymbroeck afgelopen zaterdag ten huwelijk gevraagd. Dat laat het koppel weten via hun sociale media-kanalen. 

Bram Bierkens ging afgelopen zaterdag,in aanwezigheid van heel wat vrienden, op zijn knieën tijdens het verjaardagsfeestje voor zijn partner met wie hij sinds 2017 reeds een koppel vormt. “Met jou aan mijn zijde kan ik heel de wereld aan”, zo zei Bram in een filmpje dat nadien verspreid werd. “Je bent mijn rots in de branding, mijn steun en toeverlaat. Met jou aan mijn zijde  kan ik heel de wereld aan. Ik wil de rest van mijn leven zo doorbrengen: lachen, dansen, feesten en de wereld zien.”

Bram Bierkens ontmoette de docent sport en bewegen,danscoach en choreograaf  Raf Van Puymbroeck toen die in 2016 deelnam aan de Mister Gay Belgium verkiezing. Die won Van Puymbroeck toen. Het jaar erop werd hij ook verkozen tot Mister Gay Europe. In 2017, na  zijn tijd als Mister Gay Belgium, richtte Van Puymbroeck samen met Jef De Prins  en Yannick Van Damme de dansformatie Trinxx op. Daarmee nam hij deel aan ondermeer verschillende televisieprogramma’s. Ook groeide de formatie uit tot een vaste waarde bij gay pride evenementen in zowel binnen als buitenland. Dat jaar maakte Bram en Raf ook bekend dat ze een koppel vormden.

Foto: Facebook/Bram Bierkens

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste