Antwerp Pride komt met datingservice en Pride Village op het Operaplein

Het is nog bijna twee maanden vooraleer Antwerpen weer helemaal uit de bol gaat voor de Antwerp Pride maar toch sijpelen de eerste details van het programma door. Ook dit jaar kiest Antwerp Pride nog voor een COVID-veilige versie zonder de grote optochten en feestjes. Naast de vorig jaar geïntroduceerde wandelroute 'Trails of Stories' keert ook het Pride Village terug na een jaar afwezigheid. Verder kun je via Antwerp Pride ook op zoek gaan naar een Pride-lief.

De Pride Village, die normaal bij de grote fuiven en optredens staat op de gedempte Zuiderdokken, duikt in augustus op aan het operaplein. In de Pride village kom je op zaterdag 14 en zondag 15 augustus meer te weten over de partnerorganisaties van de Antwerp Pride en kun je een met een paar rolschaatsen onder je voeten genieten van zomerse beats op het Rainbow Roller Skate parcours.  De Pride Village op het operaplein is een ontmoetingsplaats voor gelijkgezinden van binnen èn buiten de LGBTQIA+ gemeenschap. Toegang is gratis en iedereen is welkom om vanuit de Pride Village de rest van de stad te ontdekken.

Dating

Ook pakt Antwerp Pride uit met een heuse dating-service. Hiervoor kun je je nu reeds inschrijven. Aan de hand van een persoonlijkheidstest die je na de  inschrijving krijgt toegestuurd, worden er twee à drie fijne dates afgestemd op je voorkeuren en persoonlijkheid geregeld.

"Of je nu op zoek bent naar een tof maatje, je droompartner of gewoon fijne nieuwe mensen wilt ontmoeten, de Antwerp Pride en Dare to Date zijn er voor je!", zo staat te lezen op de website van Antwerp Pride.
Iedereen kan deelnemen en de eerste 200 daters krijgen een speciaal voor Antwerp Pride ontworpen ring van Nico Taeymans.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste