Ann Wauters met de Belgian Cats nog een laatste keer naar de Olympische Spelen

 

Ann Wauters zal ook tijdens de volgende Olympische Spelen deel uitmaken van de Belgian Cats. Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) maakte de namen van de twaalf speelsters zaterdag bekend. Wauters moest tijdens de afgelopen EK-wedstrijden tegen Frankrijk en Spanje thuis blijven maar mag nu toch mee naar Tokio. Het zullen meteen de laatste Olympische Spelen zijn van Ann Wauters want vorig jaar kondigde ze haar afscheid aan. "Het is dan ook een heel groot doel. De Spelen als team halen zou uniek zijn. We hebben als team al wat succes gehad, naast ook wat ontgoocheling. Ik voel dat we klaar zijn om die droom waar te maken”, zo zei ze vorig jaar toen ze haar afscheid aankondigde. 

Wauters kampte de afgelopen jaren met verschillende knieblessures maar bleef volhouden om nog één keer te kunnen schitteren op de Olympische Spelen. 

De Belgian Cats nemen het in Tokio in de groepsfase op tegen Australië (27 juli), Puerto Rico (30 juli) en China (2 augustus). 

Dit is de selectie:Ann Wauters, Antonia Delaere, Billie Massey, Emma Meesseman, Hanne Mestdagh, Heleen Nauwelaers, Jana Raman, Julie Allemand, Julie Vanloo, Kim Mestdagh, Kyara Linskens, Marjorie Carpréaux.

Lees ook: Ann Wauters stopt met basketbal na Olympische Spelen

Basketster Ann Wauters besmet met coronavirus

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste