Zanger Aaron Carter dood teruggevonden in bad

De biseksuele zanger en voormalig kindsterretje Aaron Carter, broer van Nick Carter van de Back Street Boys, is afgelopen zaterdag dood terug gevonden in een badkuip in zijn woning in Californië. Hij werd 34 jaar. 

Carter kwam in 2017 er voor uit dat hij biseksueel was. Hij begon zijn carrière als  kindster   toen hij In 1997  in het voorprogramma mocht spelen van de Backstreet Boys. Op negenjarige leeftijd bracht hij zijn eerste album uit. Hij scoorde hits met “Crush On You”,“I’m All About You,” “I Want Candy, “Aaron’s Party (Come Get It)” en “Crazy Little Party Girl” Als jonge tiener was hij te zien in televisieprogramma’s op Nickelodeon en het Disney kanaal. Zo speelde hij zichzelf in “Lizzie McGuire” waar hij het hoofdpersonage, gespeeld door Hilary Duff, haar eerste kus gaf. Hij raakte ook betrokken in een driehoeksverhouding tussen Hilary Duff en Lindsay Lohan.Toen hij begon te rappen maakte hij meteen komaf met zijn brave imago van kindsterretje.

In de jaren die volgden worstelde Aaron Carter met verschillende verslavingen waarvoor hij zich verschillende keren liet opnemen. Dat leidde ook tot een gespannen situatie met zijn familie. In 2019 maakte hij bekend dat hij bipolair en schizofreen was.

Foto: Wikimedia/Peter Dzubay

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste