Studenten organiseren EquALLity als afstudeerproject op IDAHOT

Vier studenten van Event- en Projectmanagement aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen organiseren vanavond EquALLity in de Antwerpse Cargo Club. Dat EquALLity op de Internationale Dag tegen homo en transfobie doorgaat is geen toeval. Met het evenement willen Lisa Decock (23),Esse Synnave (24),Arrezina Symons (20) en Hanne Vanbrabant (21) de taboes rond de LGBTQIA+ gemeenschap  doorbreken door  hen samen te brengen met de heterogemeenschap, inclusief degenen die mogelijks nog in de kast zitten en anderen die zich niet in een hokje willen laten plaatsen. 

De avond biedt meer dan alleen een feestje, het schept een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Naast geweldige muziek en een dansvloer, zullen er optredens plaatsvinden van Trinxx  en Sinners Dollhouse.  

De naam EquALLity is gekozen om het doel duidelijk naar voren te brengen. Het benadrukt dat iedereen welkom is en verspreidt de boodschap van gelijkheid. Ongeacht iemands seksuele geaardheid, genderidentiteit, geslacht of afkomst, wordt er een veilige haven geboden voor iedereen!  

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.equallity.be.

Deel dit artikel via:

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws