Tim Küsters blijft nog een jaar langer Mister Gay Europe

De huidige Mister Gay Europe Tim Küsters zal die titel nog een jaar langer mogen behouden. De organisatie van de Mister Gay Europe verkiezing heeft die beslissing genomen omdat ze het hele concept van de jaarlijkse verkiezing willen veranderen en tegelijk Tim de kans willen geven om zijn campagne, waarmee hij zijn titel won, verder vorm te geven en uit te dragen.

Eind augustus werd de Nederlander  Tim verkozen tot Mister Gay Europe. Eerder had hij ook al meegedaan aan de vorige Mister Belgium verkiezing waar hij eerste runner-up werd. Na zijn verkiezing ging Tim onmiddellijk aan de slag om zijn project gericht op geestelijke gezondheid en eenzaamheid in de LGBTQ+ gemeenschap uit te werken. De organisatie van Mister Gay Europe vind het belangrijk dat deze campagne verder afgewerkt wordt en ook ten volle gebruikt wordt. Daarvoor is er meer tijd nodig dat de drie of vier maanden waarin Tim mister Gay Europe is.

Ook wil de organisatie de huidige verkiezing nieuw leven inblazen met een nieuw concept. Na 15 verkiezingen zit er immers sleet op de formule. In 2025 wil de organisatie dan ook uitpakken met de eerste Mister Gay Europe Allstar verkiezing waar alle voormalige finalisten aan deel kunnen nemen. De winnaar van deze competitie zal een belangrijke rol als het nieuwe concept van de Mister Gay Europe verkiezing in 2026 gelanceerd zal worden.

Foto: Mister Gay Europe

Lees ook: Tim Küsters uitgeroepen tot Mister Gay Europe

Beluister ook onze podcast waarin Tim te gast was.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste