Tim Küsters uitgeroepen tot Mister Gay Europe

In het Britse New Castle is Tim Küsters uit Lint uitgeroepen tot Mister Gay Europe. Tim nam als Nederlander voor zijn thuisland deel aan de internationale mister verkiezing. De 28-jarige digitale marketing- en communicatiespecialist Tim Küsters nam tijdens de afgelopen editie ook deel aan de Mister Belgium verkiezing waar hij eerste runner up werd. 

Na een  week in de Alnwick Garden and Castle, met verschillende uitdagingen en sociale bijeenkomsten, vond de finale zelf afgelopen weekend plaats in de Alnwick Garden in Newcastle (UK). Om Mister Gay Europe te winnen, moeten de deelnemers  tijdens verschillende proeven. Tim Küsters werd eerste in het persoonlijk interview, de projectuitdaging en de sportuitdaging. Hij werd derde in zowel de social media-uitdaging, de online stemming als de schriftelijke test.Tim gaat meteen aan de slag met een nieuw project gericht op geestelijke gezondheid en eenzaamheid in de LGBTQ+ gemeenschap. 

Ook Mister Gay Belgium Maarten Truijen uit het  Kinrooi viel in de prijzen in deze internationale verkiezing. Zo won hij de awards van Mister Photogenic, Mister Congeniality en was hij de winnaar van de online voting. 

Als vertegenwoordiger van de Tsjechische Republiek werd Kevin Drábek tweede en de Groot-Brittannië David Allwood derde. 

Foto's: Mister Gay Belgium

Deel dit artikel via:

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws