Spaanse homo verzint homofobe aanval om overspel te verbergen

 

Een twintigjarige  homo heeft de afgelopen week voor heel wat ophef gezorgd door een homofobe aanval in scene te zetten om zijn overspel te verbergen. Maandag beweerde de twintiger dat hij aangevallen was door acht in het zwart geklede en gemaskerde mannen die ‘flikker’ op zijn lichaam kerfden. Na een onderzoek van de Spaanse politie blijkt nu dat de man alles verzonnen heeft.

Maricón

Maandag haalde het bericht van de homofobe aanval de internationale pers. De man beweerde toen dat hij in de portiek van zijn woning aangevallen werd door de acht gemaskerde mannen. Aan de aanval hield hij enkele verwondingen in zijn gezicht  over. Ook werd het Spaanse woord Maricón (flikker) in één van zijn billen gekerfd. Het nieuws van de aanval zorgde voor reacties van zowel LGBTQ-activisten als Spaanse politici die de aanval veroordeelden. In verschillende Spaanse steden werden voor woensdag betogingen aangekondigd. 

 

Onderzoek van de politie wees echter uit dat het verhaal van de twintigjarige niet klopte. Op beelden van de camera’s in de wijk was niets te zien van de aanval. Tegenover de politie bekende de homo dat hij de hele aanval verzonnen had. De man had toestemming gegeven aan een andere man waarmee hij een seksuele relatie had om hem in het gezicht te slaan en ‘flikker’ in zijn bil te kerven.  Op die manier wilde hij zijn overspel voor zijn nieuw partner verbergen.

Foto: Iluha ZavaleyUnsplash

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste