Sam De Bruyn en Pien Lefranc vallen in voor Eva De Roo, Flo Windey presenteert eigen avondblok

Sam De Bruyn keert aanstaande maandag terug naar StuBru. Sam presenteert samen met Pien Lefranc - onlangs nog het nieuwe gezicht tijdens DWW Radio in Mechelen - nog tot de paasvakantie de vooravond, terwijl Eva De Roo van haar moederschapsrust geniet. Flo Windey presenteert voortaan haar eigen dagelijks programma van 21.00 uur tot middernacht.

Sam De Bruyn presenteerde eerder al van 2007 tot 2015 op Studio Brussel programma's als Sound of Sam, Zet 'm op Sam en Vrienden van de Radio. In april 2021 keerde hij al eens terug naar Studio Brussel voor het gelegenheidsprogramma Reizen De Bruyn en in oktober was hij co-host voor De Jaren Nul. Ook nu is de vooravond een korte radio-uitstap. Voor Sam is het even terugkeren naar een oud radiolief, ad interim.

Sam De Bruyn: "Ik dacht dat Eva De Roo mij als peter van haar verse zoon wou vragen. Bleek dat ze gewoon een interimpresentator zocht om haar te vervangen op de radio. Ik heb uiteraard ja gezegd! En ik ben héél blij dat ik upcoming radiotalent Pien Lefranc mee mag sleuren in dit avontuur. Zij barst van de goesting en heeft een moeiteloze naturel waar elke radiomaker jaloers op zou moeten zijn."

Flo Windey ontfermt zich vanaf maandag over haar eigen avondblok op StuBru. Van 21.00 uur tot middernacht belt ze met luisteraars, ontvangt ze bekende influencers, TikTokkers en dj's. 

"Ik heb superveel zin om de nacht in te duiken met leuke gasten die komen praten over van alles: van muziek en series tot Tinder en openbare toiletten", zo zegt Flo Windley. "Ik ben ook heel benieuwd welke gesprekken ik zo laat op de avond kan hebben met luisteraars. Is Madonna beter dan Metallica? Doe je de saus op of naast je frieten?"

Sam De Bruyn & Pien Lefranc: maandag tot en met vrijdag, elke dag van 16.00 tot 18.00 uur op Studio Brussel.

Flo Windey: maandag tot en met donderdag, elke dag van 21.00 uur tot middernacht.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste