Ruby Rose verlaat Batwoman al na eerste seizoen

De Australische actrice Ruby Rose hangt al na ėėn seizoen de cape van Batwoman aan de haak. De lesbische actrice, die ook te zien was in de serie ‘Orange is the new Black’ haalde vorig jaar de media toen bekend werd dat ze de lesbische heldin uit de gelijknamige comics gestalte zou geven in een nieuwe televisieserie. 

In een mededeling van Ruby Rosestaat te lezen dat ze afscheid neemt van Batwoman. “ik heb de moeilijke beslissing genomen om in het volgende seizoen niet terug te keren naar Batwoman. Dit was geen makkelijke beslissing omdat ik respect heb voor de cast, crew en iedereen uit Vancouver en Los Angeles die betrokken is met de serie.”

Waarom Rose niet meer als Batwoman terugkeert laat ze niet weten. Bronnen die bij de productie betrokken zijn zeggen dat het niets te maken heeft met de rugblessure die Rose tijdens het filmen opliep.

Vooraleer ze haar eigen serie dook Batwoman ook al op in de andere series die deel uit maken van het Arrow-universum van de Amerikaanse zender CW. In het eerste seizoen van de serie kwam Batwoman ook uit de kast als lesbienne en bleef ze getrouw aan haar comicbook roots.

Door het vertrek van Ruby Rose moet de productie van Batwoman op zoek gaan naar een nieuwe hoofdrolspeelster.Het nieuwe seizoen van Batwoman staat gepland voor voorjaar 2021. 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste