Politie pakt zeventienjarige moordenaar op die afsprak via Grindr

De politie van Waco in de Amerikaanse staat Texas heeft een zeventienjarige  verdachte opgepakt die in augustus een homoseksuele man heeft neergeschoten waarmee hij via de dating-app Grindr had afgesproken. De tiener zou in totaal drie homoseksuele mannen hebben neer geschoten waarmee hij had afgesproken. Eén van de mannen overleefde het niet. De zeventienjarige is nu officieel beschuldigd van moord met voorbedachte rade.

De zeventienjarige D.D. werd maandag gearresteerd voor de tweede in een reeks van drie schietincidenten die in de nacht van 17 augustus plaatsvonden in Waco.  Uit het onderzoek dat de politie naar de schietpartijen voerde bleek dat D.D. die nacht met drie mannen had afgesproken via de dating-app Grindr. Zo sprak hij twee uur na de eerste moord af met een 23-jarige Jonathan Breeding. Breeding werd in zijn wagen neergeschoten toen hij zat te wachten op D.D. en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het eerste slachtoffer van D.D. werd enkele blokken verder neergeschoten.

 

D.D. was door de politie eerder al opgepakt voor het eerste schietincident van die avond maar kon tot nu toe niet gelinkt worden aan de tweede dodelijke schietpartij. Het derde schietincident dat toen plaats vond wordt nog steeds onderzocht maar ook daar is D.D. de hoofdverdachte. Hij is hiervoor nog niet officieel in verdenking gesteld.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste