Panic! at the Disco kondigt nieuw album en tournee aan

'Viva Las Vengeance'. Zo zal het zevende album van Panic! At The Disco gaan heten, dat op 19 augustus verschijnt. Samen met de aankondiging van een nieuw album, kondigt de band ook een nieuwe tournee aan waarmee ze op 28 februari in het Sportpaleis stoppen.

De gelijknamige uptempo eerste single luidt een nieuw tijdperk in voor Panic! At The Disco. En daar hoort uiteraard ook een nieuwe wereldtournee bij. The Viva Las Vengeance Tour brengt Brendon Urie en zijn band naar 40 concertarena’s in Amerika en Europa.. Tickets voor het concert in Antwerpen zijn vanaf vrijdag 10 juni om 10u beschikbaar

De meervoudig bekroonde poprock-formatie uit Las Vegas is helemaal terug, vier jaar na de release van hun nummer 1-album ‘Pray For The Wicked’, het album dat ondermeer de monsterhit en ultieme meezinger “High Hopes” voorbracht. Met die plaat losten ze de torenhoge verwachtingen in na hun veelgeprezen vijfde langspeler ‘Death Of A Bachelor’ (2016), die een Grammy nominatie in de wacht sleepte voor ‘Best Rock Album’. Het nummer "House of Memories" van DOAB was toen al een hit van formaat en beleeft momenteel een TikTok-revival met meer dan 2,1 miljard views. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Tussen de vele fans zitten er ook heel wat LGBTQ’s en dat is niet verwonderlijk want in 2018 kwam Brendon Uri als panseksueel uit de kast. Dat jaar doneerde de band ook 1 miljoen dollar aan het  Gay, Lesbian and Straight Education Network (GLSEN) om op die manier hulpbehoevende LGBTQ-jongeren te ondersteunen. Ook voor de The Viva Las Vengeance Tour gaat er per verkocht ticket een euro  naar The Highest Hopes Foundation voor de ondersteuning van non-profit organisaties die zich inzetten voor mensenrechten. 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste