Ook laatste klacht tegen Connor Rousseau geseponeerd

Ook de derde klacht wegens zedenfeiten tegen Vooruit-voorzitter Conner Rousseau, is geseponeerd. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. Op 22 juni diende een vierentwintigjarige man  een klacht in bij het parket van Antwerpen dat om bevoegdheidsredenen de zaak door het parket van Oost-Vlaanderen liet onderzoeken. De twintiger beweerde dat hij slachtoffer van zedenfeiten was geweest. 

"De klacht werd grondig onderzocht", zo liet het parket dinsdag weten. "Het onderzoek heeft evenwel geen elementen opgeleverd die erop wijzen dat Conner Rousseau strafbare feiten heeft gepleegd. Het Parket Oost-Vlaanderen besliste om het dossier te seponeren." 

Het is het derde dossier tegen Rousseau over vermeende zedenfeiten dat wordt geseponeerd. Een andere klacht over ongepaste instagramberichten werd eerder al geseponeerd door het parket van Antwerpen. Ook een klacht die bij het parket van West-Vlaanderen was ingediend, is geseponeerd. In een reactie aan Belga laat zijn advocate Christine Mussche weten dat haar client niets te verwijten valt. “Conner Rousseau heeft altijd gesteld dat hij recht in zijn schoenen staat en dat is nu ook duidelijk bevestigd door de gerechtelijke autoriteiten. Alle betrokken personen werden ondervraagd en het openbaar ministerie is snel tot een beslissing kunnen komen. Die snelheid van beslissing kan enkel verklaard worden door de inhoud zelf van de dossiers.”

De hele heisa over de klachten zorgde ervoor dat Rousseau voor zijn biseksuele geaardheid uit de kast kwam.De Vooruit-voorzitter zei dat de klachten allemaal deel uitmaakten van een heksenjacht tegen hem.

Foto: YouTube

Deel dit artikel via:

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws