Onzekerheid over nieuwe datum Darklands

Het is nog niet duidelijk wanneer of als Darklands volgend jaar doorgaat. De organisatie pakt pas een beslissing als het weer veilig is om elkaar te ontmoeten. Dat laat de organisatie weten via hun sociale media accounts.

Dit jaar ging de fetish beurs Darklands begin maart door, enkele weken voor de lockdown in ons land vanwege het coronavirus van kracht werd. In de nasleep van de coronacrisis verbood de Belgische regering deze zomer alle evenementen. Het is nog niet duidelijk of massaevenementen vanaf september opnieuw kunnen plaats vinden. Bovendien komt daar nog eens bij dat Darklands bezoekers aantrekt vanuit de hele wereld en dus ook onrechtstreeks moet de organisatie rekening houden met de corona-beslissingen en evoluties in andere Europese landen.

Zo zou de  Nederlandse regering pas grote evenementen toelaten als er een vaccin is tegen het coronavirus en dat wordt pas ten vroegste in de lente of zomer van  2021 verwacht. Aangezien ieder jaar veel Nederlanders naar Darklands afzakken rijst de vraag hoeveel van hen de raadgevingen van de Nederlandse regering gaan opvolgen en ook evenementen net over de Nederlands-Belgische grens gaan vermijden. Ook is er nog altijd de mogelijkheid dat er een opflakkering komt van het coronavirus waardoor het hele evenement moet uitgesteld of in het ergste geval afgelast moet worden.

Ook dit jaar had Darklands reeds te lijden onder het coronavirus want na de editie in maart werd bekend dat er bij verschillende bezoekers een besmetting met het virus was vastgesteld. Maar liefst 22 procent van de op voorhand verkochte toegangstickets voor Darklands werden ook niet verzilverd. 

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste