Nieuwe Mister Gay Belgium slachtoffer van haatberichten

De zaterdag verkozen Mister Gay Belgium Imran Nawaz heeft de afgelopen dagen heel wat haatberichten op sociale media ontvangen. Dat laat de organisatie van Mister Gay Belgium weten via hun sociale mediakanalen. De organisatie deelde ook een foto waarop verschillende van deze haatberichten te lezen zijn.

De verkiezing van Imran werd door bijna alle nationale media opgepikt. De verschillende kranten en televisiezenders brachten ook verslag over de verkiezing uit op hun sociale mediakanalen. Onder die berichten is de ene na de andere negatieve opmerking te lezen.

“Neem je gay man, samen met jouw vader naar de hel !!!”,”zijn ouders hebben gefaald”, Wat een schande de jahnama sta u te wachten, viezerikken tegen de natuur, die LGBT heeft de natuur kapot gemaakt”, en “God had dit nooit aanvaard” zijn maar enkele van de haatberichten die de organisatie en Imran onder ogen kregen.

 “De haatdragende, homofobe en racistische opmerkingen die we op social media hebben gezien, herinneren ons eraan dat we nog een lange weg te gaan hebben”, zo laat de organisatie weten via hun sociale mediakanalen. “Deze woorden raken ons diep en onderstrepen de noodzaak om te blijven strijden voor een inclusieve, rechtvaardige en liefdevolle samenleving. “

 

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste