Video: Netflix lost releasedatum van tweede seizoen van Heartstopper

Goed nieuws voor de fans van de serie Heartstopper. Het tweede seizoen van de populaire serie zal vanaf 3 augustus bij Netflix te zien zijn. Net als het eerste seizoen is de serie gebaseerd op de graphic novels van Alise Oseman die ook het script van de serie voor haar rekening nam. Acteurs Joe Locke en Kit Conner kruipen opnieuw in de huid van de klasgenoten die erachter komen dat ze op elkaar vallen. Hoe dat verder verloopt is vanaf 3 augustus te zien.

“Nick en Charlie navigeren door hun nieuwe relatie terwijl Tara en Darcy  voor onvoorziene uitdagingen staan. Tao en Elle proberen uit te zoeken of ze ooit meer dan alleen vrienden kunnen zijn. Met examens in het verschiet, een schoolreisje naar Parijs en een prom die eraan komt, moet de groep heel wat uitdagingen trotseren terwijl ze door de volgende stadia van leven, liefde en vriendschap reizen," zo laat Netflix weten.

Het tweede seizoen is grotendeels gebaseerd op de derde graphic novel die in de reeks verscheen. Maar in het tweede seizoen zit ook heel wat nieuw materiaal en verhaallijnen. Zo liet Alise Oseman zich in een interview ontvallen.

Er is ondertussen ook reeds bevestigd dat er een derde seizoen komt van de populaire queer-serie.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste