Lichaam van 56-jarige man aangetroffen in buurt van homo-ontmoetingsplaats

De Nederlandse politie heeft afgelopen zondag (17 april) in de buurt van een homo-ontmoetingsplaats in de buurt van het strand van Egmond aan Zee het lichaam aangetroffen van de 56-jarige Peter Langenberg. Uit de eerste bevindingen zou blijken dat Langenberg het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Dinsdag lanceerde de politie een oproep om getuigen in het programma ‘Opsporing Verzocht’.

De 56-jarige man uit Alkmaar nam zondagmorgen de Connexion-bus naar Egmond aan Zee. In het opsporingsprogramma (zie video onderaan) werden beelden getoond waarop te zien is hoe Langenberg op de bus stapt. Wat er daarna gebeurde is onduidelijk. 

De politie kreeg rond half vier een melding binnen dat zijn lichaam gevonden was.  Zijn  kleding, tas, de kniebrace die hij droeg en zijn mobiele telefoon waren verdwenen.  De telefoon van Langenberg werd zondag terug gevonden bij een lokale boekhandel waar hij werd achtergelaten door mensen die het toestel hadden gevonden.

Dinsdag lanceerde de politie een oproep naar getuigen en naar de vinders van de telefoon. Mannen die in de buurt zijn geweest, kunnen veilig contact opnemen met Misdaad Anoniem (Nederlands nummer: 0800 - 7000) of met Roze in Blauw.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste