Maskara start crowdfundingactie om te overleven

Danny Calander, beter bekend als Zsa Zsa L'Amor, heeft een crowdfunding gestart om de bekende showtempel Maskara te redden. Dit jaar bestaat de zaak 19 jaar maar helaas ziet de toekomst er somber uit.

De eigenaar van het pand in Borsbeek waar het ambiancerestaurant gevestigd is heeft laten weten dat hij het wil verkopen. De afgelopen drie jaar investeerde Danny en zijn vennoot in het gebouw. Daarbovenop komt dan nog eens het feit dat de zaak al meer dan een jaar gesloten is door de coronapandemie.

 

"Na 1 jaar Corona zijn de eigen middelen uitgeput en we hopen op de massale steun van fans, sympathisanten, vrienden en iedereen die ooit een fijne avond beleefd heeft en of nog een dolfijne avond wil beleven in Maskara", zo schrijft Danny op zijn eigen Facebookpagina. "Deze showtempel bestaat reeds 19 jaar en is een begrip in de wijde omtrek en ver daarbuiten. Steeds ambiance, vrolijkheid, humor en gewoon een avond plezier onder vrienden met heerlijk eten."

Om de zaak te redden is Danny dus een crowdfunding begonnen. Iedereen die dat wil kan hier een bijdrage leveren.  Voor de mensen die geen creditcard hebben mogen altijd rechtstreeks storten op de geblokkeerde rekening met volgende nummer: BE61 7506 9979 2417.

foto: Facebook

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste