Lance Bass (NSYNC) en man verwachten tweeling

Lance Bass en zijn man Michael Turchin zijn in blijde verwachting van een tweeling. Dat maakt het voormalige lid van NSYNC bekend via zijn Instagram en een interview in People Magazine.

In dat interview vertelt hij dat hij en zijn man jarenlang al probeert kinderen te krijgen via een draagmoeder.  Verschillende pogingen en een miskraam later lijkt het nu toch eindelijk te lukken want in november mag het koppel een zoon en dochter verwelkomen in hun gezin.

“Het is een hele onderneming geweest”, zo zegt de 42-jarige Lance Bass in People Magazine. ”Met wat we de laatste vier jaar hebben meegemaakt, zijn we zeer voorzichtig om opgewonden te zijn. En het steekt tegen als je niet met je familie kunt vieren als je weet dat je in verwachting bent.”

“Je probeert hun toekomst reeds in je hoofd te plannen, maar we zijn zo bang omdat we niet opnieuw die pijn van een verlies wilden meemaken.”

 

“We brachten onze vrienden en familie op de hoogte in de negende week, toen we ons comfortabel genoeg vonden om het ze te vertellen. Je denkt altijd dat je het gaat vervloeken ofzo.”

Turchin en Bass deden de afgelopen vier jaar maar liefst beroep op negen draagmoeders om hun kinderwens te vervullen. “Sommigen daarvan waren niet vruchtbaar genoeg of waren geen goede genetische match. Als je dan gekoppeld wordt wil je dat niet riskeren.”

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste