Holebikort filmwedstrijd gaat dit jaar online door

Door de coronacrisis  gaat het elfde Holebikortfilmfestival helemaal online door. Via YouTube kan iedereen tussen 11 en 24 november stemmen op de genomineerden. De online Holebikortfilmwedstrijd wordt gepresenteerd en aan elkaar gepraat door Regisseur Lieven Debrauwer.

De uiteindelijke winnaars worden op 28 november 2020 bekend gemaakt. Stemmen en de inzendingen bekijken kun je via de link die je vindt op www.holebifilmfestival.be.

Dit zijn de genomineerden: 

‘Sangro – Tiago Minamisawa – Brazilië. 

Een man vertelt voor de camera over zijn interne strijd om te leren leven met hiv. Deze pakkende getuigenis wordt begeleid met artistieke beelden die geïnspireerd zijn door de klassieke kunst.

 

134 – Sarah – Jane Drummey – Ierland.

Jack heeft een passie voor tapdansen. Moeder Christine is erg trots, maar vader Ronan vindt het maar niets. Hij kan niet aanvaarden dat Jack een meisje beweert te zijn en wijt dit aan het dansen. En wat zal de organisatie van de danswedstrijd waar Jack aan wil deelnemen ervan vinden?

S.A.M – Eyre And Ely – Verenigd Koninkrijk.

Sam en Sam, twee jongens met een heel verschillende achtergrond, ontmoeten elkaar op de schommels van een kinderspeeltuin. Ondanks - of is het dankzij? - hun verschillen groeien ze naar elkaar toe en worden ze hechte vrienden. Zou hun band misschien meer zijn dan alleen maar vriendschap?

 

Strangers – Jamieson Pearce – Australië. 

Wanneer moeder in het rusthuis bij een andere vrouw in bed wordt aangetroffen, is dat een schok voor haar zoon en dochter. Het management van het rusthuis is er ook niet mee opgezet en verzoekt hen met klem een andere verblijfplaats te zoeken.

6:23 AM – Geoffrey Breton – Verenigd Koninkrijk. 

6:23 AM is een verhaal over twee vrouwen die elkaar ontmoet hebben in een club en samen de zon zien opkomen, wanneer een van hen iets beseft dat alles kan verpesten.

 

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste