Gunther Levi en Sven de Ridder gaan trouwen in #LikeMe

In de nieuwste aflevering van de jongerenserie #LikeMe vraagt vraagt Olivier (Gunther Levi) zijn vriend Philippe (Sven De Ridder) zingend ten huwelijk met 'Trouw met mij'. De zevende aflevering van de populaire jongerenserie kreeg niets voor niets de titel  #THEPROPOSAL mee.

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #THEPROPOSAL kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'Zij heeft stijl' van De Kreuners en 'Trouw met mij' van Hugo Matthysen, voor de gelegenheid gezongen door Gunther Levi.

In deze aflevering gaat het duidelijk beter tussen Vince en Caro. Alleen is het nog onduidelijk waar de relatie naartoe gaat. Ondertussen is Olivier van plan Philippe ten huwelijk te vragen, maar Philippe weet van niets. Camille weet nog steeds niet wat ze wil van Free.  

Olivier wil dus gaan trouwen met Phillippe en doet dat al zingend op het nummer 'Trouw mij' van  Hugo Matthysen, een creatieve duizendpoot uit Ekeren. Hij is het brein achter enkele legendarische tv-reeksen, zoals Dag Sinterklaas, Het Peulengaleis (met Bart Peeters) en Kulderzipken. Daarnaast treedt hij ook op met zijn band CPeX: Clement Peerens Explosition. Het fragment 'Trouw met mij' komt uit Lava, het absurde televisieprogramma van Herr Seele en Kamagurka (1990). Hoe de originele versie klinkt ontdek je hieronder.

De nieuwe aflevering van #LikeMe is  sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste