Gunther Levi en Sven de Ridder trouwen in laatste aflevering van #LikeMe

In de laatste aflevering #TheWedding van het tweede seizoen van de populaire Ketnet serie #LikeMe  gaat het trouwfeest van Philippe (Sven De Ridder) en Olivier (Gunther Levi) na een moeilijke start dan toch door. Alle vrienden helpen om het in goede banen te leiden. Caro ontdekt eindelijk wie er achter de boodschappen van Kristel zat. Een geslaagd feest eindigt met veel liefde en vuurwerk. Gunther en Sven geven het beste van zichzelf tijdens het nummer 'Het allermooiste' van Garry Hagger. 

In de laatste aflevering zingen Sven De Ridder (als Philippe) en Gunther Levi (als Olivier) samen 'Het allermooiste', een nummer van Garry Hagger. Gunther kijkt alvast uit naar het derde seizoen:

Gunther Levi: "Het tweede seizoen was weer enorm leuk om aan mee te werken. Het aanzoek en het trouwfeest was super, met Sven samenwerken is en blijft zeer aangenaam (hij is een schat van een echtgenoot). Ik zit al te wachten op een vervolg, en het zal terug met volle goesting zijn!"

Eerder in het seizoen vroeg Olivier (Gunther Levi) zijn vriend Philippe (Sven De Ridder) zingend ten huwelijk met 'Trouw met mij'.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste