Geen nieuwe liefde voor boer Tristan

Op de romantische trips schoot Cupido flink raak, want maar liefst vijf van de zes boeren leken de liefde te hebben gevonden, een record voor Boer zkt. Vrouw. Maar twee maanden na de laatste opnames van de reeks ziet het scorebord voor Cupido er helemaal anders uit.  Van de vijf koppeltjes blijven er nog maar twee over en de homoseksuele koeienboer Tristan is niet één van de gelukkigen.

Hij en de 22-jarige Lucas leken mekaar gevonden te hebben, maar in the end eerder als goede vrienden dan als koppel. “Lange tijd wisten we allebei niet hoe het zat. We zien mekaar nog steeds, kunnen een hele avond gezellig tegen elkaar aan liggen, samen een film kijken,... We doen eigenlijk identiek dezelfde dingen die je als koppel doet, maar er werd lang niet gepraat over in welke status we verder gingen.” It’s complicated dus, zo klonk het. Ondertussen besloten de twee mannen om de knoop door te hakken en om verder te gaan als goede vrienden. 

Wel grote liefde is het bij de koppels  Frits en Hanne en  Bart en Céline. Ze zijn nog altijd dolverliefd en wonen reeds samen

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste