Geen derde seizoen voor Our Flag Means Death

Slecht nieuws voor de fans van de serie ‘Our Flag Means Death’. Er komt geen derde seizoen van de populaire piratenserie. Dat heeft bedenker David Jenkins bekend gemaakt en het nieuws werd ook bevestigd door de zender HBO Max, dat de serie maakte en uitzond.

“Het slechte nieuws is duidelijk,” schreef Jenkins. “Our Flag zal niet terugkeren voor een derde seizoen. We hebben gevaren door de gunst van de fijne mensen bij Max en het bracht hen geen vreugde om deze reis tot een voortijdig einde te zien komen. Casey Bloys, Sarah Aubrey, Suzanna Makkos, Billy Wee en David Ruby zijn ongelooflijke voorvechters van deze show geweest. Ze stelden ons in staat iets authentiek vreemds en hartverwarmends te maken, en juichten ons de hele weg toe.”  

Het stop zetten van de serie werd ook door de woordvoerder van HBO Max bevestigd. "Hoewel Max niet verdergaat met een derde seizoen van Our Flag Means Death, zijn we zo trots op de vrolijke, hilarische en hartverwarmende verhalen die makers David Jenkins, Taika Waititi, Rhys Darby, Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein, Antoine Douaihy en de gehele cast tot leven hebben gebracht. We bedanken ook de trouwe fans die deze verhalen omarmen en een prachtige inclusieve gemeenschap hebben gebouwd rondom de serie."

 

De serie was omwille van de verschillende queer relaties tussen de piraten, waaronder die van een non-binair personage, zeer geliefd bij  LGBTQ-kijkers.

Deel dit artikel via:

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws