Video: Eerste beelden van nieuwe seizoen van dertigers!

Binnen enkele weken komt de populaire serie 'Dertigers' terug op het scherm. In een nieuwe trailer krijgen we alvast een voorproefje van wat de bende allemaal te wachten staat. Eén ding is zeker de vriendschap van de groep zwaar op de proef gesteld en er staat een huwelijk op de planning.

Saartje heeft Pieter gedumpt en is zonder veel uitleg naar Londen vertrokken. De hele groep, en zeker Pieter, begrijpt er niets van. Maar dan duikt Saartje opeens op in Antwerpen. Kan ze de reden van haar plotse vertrek geheimhouden en zo haar afspraak met An nakomen?

Tinne en Bart hebben beslist om uit elkaar te gaan, maar net dan ontdekt Tinne dat ze zwanger is. Zal dit hun beslissing beïnvloeden? Alex en Elias daarentegen staan sterker dan ooit. Hun trouwfeest komt eraan, maar door de onverwachte zwangerschap van Tinne steekt hun kinderwens steeds feller de kop op. Nora en Hans groeien steeds meer naar elkaar toe, maar toch lijkt Nora te twijfelen. Zal het leeftijdsverschil tussen hen een eeuwige spelbreker blijven?

En Eén heeft meteen goed nieuws voor alle fans: dit seizoen zal niet het laatste zijn, want het net werkt momenteel aan het vierde seizoen van Dertigers.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste