Corona verstoord ook Werelds aidsdag actie van Limburgse Regenbooghuis

Ieder jaar organiseert het Regenbooghuis van LImburg een actie voor Wereld Aidsdag (1 december) maar dit jaar zal deze actie niet zoals gepland verlopen. De directe schuldige daarvoor is natuurlijk het coronavirus en de nieuwe maatregelen die vorige week van kracht werden.

De bedoeling was dat de studenten van de afdeling Social Work van de hogeschool PXL rode aidslintjes zouden gaan uitdelen aan hun medestudenten. Met de aidslintjes konden de studenten daarna een goodiebag vol met campagnemateriaal gaan ophalen. Maar omdat de hogeschool deze week besliste dat alle lessen digitaal zouden doorgaan kunnen de aidslintjes niet verdeeld worden.

Omdat de goodiebags toch klaar staan lanceerde het Regenbooghuis van Limburg dindsdagnamiddag een bericht op hun Facebookpagina waarin ze schrijven dat studenten woensdag 1 december toch welkom zijn in het Regenbooghuis in Hasselt om een goodiebag te komen halen. "Voor elke student voorzien we ook nog gratis een lekkere warme chocolademelk", zo staat in het bericht te lezen. Alles gebeurt natuurlijk wel op een veilige manier volgens de geldende maatregelen.

Foto: Facebook Regenbooghuis Limburg

 
Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste