Brooklyn Nine-Nine actrice Stephanie Beatriz zwanger van haar eerste kind

Brooklyn Nine-Nine actrice Stephanie Beatriz heeft aangekondigd dat ze zwanger is van haar eerste kind. De biseksuele actrice bevestigde dat haar ‘gekozen familie’ samen met acteur Brad Hoss, met wie ze trouwde in 2018, aan uitbreiding toe is.

De actrice maakte haar zwangerschap bekent met een mooie fotoshoot voor het magazine People. Eén van de foto’s deelde de actrice op Instagram.”Moeder en vader (voor echt)”, zo schreef de actrice bij de foto. Daarnaast plaatste ze ook nog verschillende Pride-gerelateerde  hashtags. Jarenlang zei de actrice dat ze haarzelf niet met een gezin en kinderen zag starten.

“Ik dacht niet dat een toegewijde relatie iets voor mij was. Het was niet dat ik dat uitsloot. Het was meer dat ik niet kon zien hoe kinderen pasten in datgene wat ik aan het opbouwen was.”

Dat veranderde allemaal toen ze haar huidige partner Brad Hoss ontmoette. Nu willen ze samen een kind opvoeden dat begrijpt wat gelijkheid is.

Ze kan ook niet wachten om haar kind mee te nemen naar een pride. “Heel wat vrienden van ons identificeren als LGBTQIA. Dus ik kijk ernaar uit dat we een nieuwe persoon op de wereld zullen zetten die klaar is om iedereen met open armen te ontvangen en klaar is om op te komen voor iedereen zijn rechten.”

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste