Bezoeker Belgian Pride gestoken met een injectienaald

Tijdens de Belgian Pride van afgelopen zaterdag in Brussel is minstens één bezoeker gestoken geweest met een injectienaald. Dat laat de organisatie weten in een persbericht. Het  is niet meteen duidelijk of daarbij ook drugs zijn toegediend. 

Tussen de 100.000 en 120.000 feestvierders bezochten zaterdag de Belgian Pride. Het hoogtepunt lag rond de Kunstberg maar ook in de rest van de stad waren er tot in de late uren allerlei feesten voorzien. De laatste paar maanden worden er steeds meer gevallen van needle spiking gerapporteerd. Het fenomeen waarbij nietsvermoedende feestvierders met een naald geprikt worden en soms ook gedrogeerd worden werd eerder reeds in Frankrijk, Nederland en Groot-Brittannië gerapporteerd. Dit weekend raakten ook 14 supporters onwel toen ze op deze manier gedrogeerd werden tijdens de voetbalwedstrijd  KV Mechelen-Racing Genk.

In het korte persbericht roept de organisatie van de Belgian Pride iedereen op die slachtoffer was van needle spiking om zich bij het dichtstbijzijnde ziekenhuis te melden en klacht neer te leggen bij de politie.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste