Yasmine (Hilde Rens: 1972-2009)

Yasmine werd op 3 maart 1972 in Kontich geboren als Hilde Rens. Haar carriere begint in in 1990 als ze als Madonna meedoet in De Soundmixshow. Kort daarop volgen haar eerste singel "Wie denk jij wel dat je bent?" en de hits"Vraag me niet waarom" en "Hoog in de wolken". Na enkele jaren van goed in het gehoor liggende liedjes slaat ze een hele andere weg in en brengt ze meer diepgaandere nummers zoals Porcelein en meisjes aan de macht. Enkele jaren geleden toerde ze nog langs verschillende culturele centra met een liedjesprogramma met nederlandse versies van de liedjes van haar icoon Leonard Cohen.

Ook op televisie was Yasmine een bekend gezicht. Vooraleer ze bij de openbare omroep terecht kwam, presenteerde ze enkele jaren voor vtm. Daar was ze onder meer het gezicht van de Super 50. Bij de VRT werd ze binnengehaald als een presentatrice en werd ze het gezicht van De Rode Loper en Zo is er maar één.

Eind april raakt bekend dat Yasmine en Marianne Dupont na ruim tien jaar een punt zetten achter hun relatie. De twee vrouwen waren met elkaar getrouwd en hebben samen een dochtertje. De breuk zou te wijten zijn aan de drukke loopbaan van de twee vrouwen. Het nieuws van de breuk sloeg in als een bom en Yasmine had het de laatste tijd zeer moelijk met de scheiding. Twee maanden stapte Yasmine uit het leven.  Yasmine werd 37 jaar.

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste