Pink Parents pakt uit met pride-collectie voor de allerkleinsten

Mei-maand is de Pridemaand bij uitstek in Europa en daarom pakt de Nederlandse organisatie Pink Parents uit met een speciale Pride-collectie voor de allerkleinsten. Zo kunnen zij ook met hun ouders op een gepaste manier pride gaan vieren. Juist voor moderne gezinnen met twee moeders, twee vaders, gezinnen met een of twee transgender ouders of gezinnen die kinderen genderneutraal willen opvoeden, zijn de  Pride feesten de perfecte gelegenheid om acceptatie te vieren en zo ook aan de volgende generatie te laten zien dat het helemaal OK is om te zijn wie je bent. Immers, ook voor de acceptatie van anderen geldt jong geleerd, is oud gedaan. 

Tijdens haar zwangerschap kwam grafisch vormgever Sylvia erachter dat er maar weinig leuke cadeautjes zijn voor de niet-standaardgezinnen en besloot daarom zelf een webwinkel te starten voor deze zogenaamde ‘roze ouders’. Pink Parents biedt, naast een speciale genderneutrale collectie, producten voor alle gezinsvormen: van twee moeders of twee vaders tot meeroudergezinnen en alleenstaande ouders. Naast een webshop biedt Pinkparents.nl ook ruimte aan andere ‘roze’ wensouders voor het delen van verhalen en ervaringen op het gebied van ouderschap en opvoeding.

De Pride-collectie van Pink Parents bestaat uit rompers en t-shirts, waarbij niet alleen de kleurrijke Pride-opdruk, maar ook de materialen zorgvuldig zijn gekozen. Zo is alle kleding gemaakt van heerlijk zachte materialen bestaande uit 100% hoogwaardig katoen. Hierdoor blijven opdruk en pasvorm intact, ook na vaak wassen en kun je de kleding dus ook weer duurzaam hergebruiken voor de volgende generatie Pride-bezoekers.

Meer info over Pink Parents vind je op hun website.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste