#NewMusicSaturday: Nieuw werk van Billy Porter, Pet Shop Boys, Rufus Wainwright en Yuma X

Het is weer zaterdag en dat betekend dat we weer het nieuwe werk van LGBT-artiesten extra in de kijker zetten. Zoals gewoonlijk kun je deze nummers samen met die van de vorige weken beluisteren via onze #NewMusicSaturday playlist op Spotify.

Billy Porter - For what it’s worth

Billy Porter werd bij ons vooral bekend als de flamboyante Pray Tell in de serie Pose maar naast acteur is hij ook een musicalster die zijn popklassiekers kent. Dat bewijst hij met zijn versie van de hit van Buffalo Springfield uit 1966.

Pet shop boys: I don’t wanna go out 

Volgende maand zouden Neil Tannant en Chris Lowe naar Vorst afzakken voor hun Dreamworld tour. Naast hun greatest hits zouden de twee Pet Shop Boys ongetwijfeld hun nieuwe single “I don’t wanna” brengen uit hun nieuwste album Hotspot.  Hun nieuwste single gaat over een jongen die te verlegen is om uit te gaan. 

Rufus Wainwright - Alone Time

Net zoals wij moet Rufus Wainwright in zijn kot blijven. Die tijd gebruiktbhij om dagelijks via zijn Instagram-account nummers vanuit zijn slaapkamer de wereld in te sturen en daartussen zit soms ook nieuw werk zoals deze ‘Alone Time’.

Yuma X - Secret Lover

 

 

De Australische Indieband Yuma X deed voor hun nieuwe clip voor het nummer ‘Secret Lover’ beroep op Home and Away-acteur Lukas Radovich om een nog in de kast zittende jongeman te spelen die samen met zijn vriendin en een bevriend koppel een weekend gaan kamperen.Maar de twee jongens blijken meer oog te hebben voor elkaar dan voor hun vriendinnen.

Radovich bedacht samen met zangeres Lucia Washington het scenario voor de clip van ‘Secret Lover’.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste