#NewMusicSaturday op roadtrip met Miley Cyrus, Lil Nas X, Ava Max en Sia

Het is weer eens tijd om de nieuwe hits van artiesten uit het LGBT-spectrum en zij die een grote aanhang hebben in onze gemeenschap op een rijtje te zetten. Dat doen we regelmatig op onze #NewMusicSaturday. Deze nummers en ook die van de vorige afleveringen vind je overigens mooi verzameld terug op onze #NewMusicSaturday playlist op Spotify. Deze week gaan we op muzikale reis met Sia, Lil Nas X, Ava Max en het olijke duo Cyrus & Lipa

Miley Cyrus & Dua Lipa - Prisoner

Ok Dua Lipa heeft 2020 uitgespeeld. Niet alleen heeft ze een stortvloed van nieuwe singles uitgebracht maar heeft ze dit jaar ook enkele opmerkelijke samenwerkingen gerealiseerd. Zo mocht de uit Brussel afkomstige Angele vorige maand al op de koffie gaan om een videoclip op te nemen voor Fever. Nu maakt La Lipa zelf de oversteek naar de VS om met niemand minder dan Miley Cyrus een bustochtje te maken zoals enkel wilde en vrijgevochten meiden dat kunnen. Het nieuwe nummer staat op het nieuwe album ‘Plastic Hearts’ van Miley Cyrus dat op 27 november uitkomt.

Ava Max - My Body & My Heart

Ava Max scoorde eerder dit jaar wat ons betreft de award voor beste LGBT-anthem van dit jaar met haar ‘Kings and Queens’. Nu heeft ze de oude hit van ATC, All around The World, door de blender gehaald en daar ‘My head & My Heart’ van gemaakt.

Lil Nas X - Holiday

Wat als we dit jaar die ouwe gezellige dikke oude kerstman eens verwisselen voor een knappe jonge rapper met een grijze baard? Lil Nas X beleefde vorig jaar een mooi jaar toen hij wereldwijd scoorde met 'Old Town Road' waarin hij als 'roze' cowboy country mixde met zijn raps en ook nog eens uit de kast kwam. Deze 'Holiday', die eigenlijk vorige week al uitkwam, doet ons verlangen naar een kerstavond met deze versie van de kerstman als 'knuffelcontact'.

SIA - Hey Boy

Sia is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het maken van een eigen film die begin volgend jaar zou moeten uitkomen. De film Music zit natuurlijk ook vol met nieuwe hits die onze favoriete wandelende pruik in de komende maanden zal uitbrengen. Na 'Courage to change' en 'Together' is deze 'Hey Boy' al het derde nummer dat Sia op enkele weken tijd uitbrengt.

 

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste