New Music Saturday: Taylor Swift, Lady Gaga, Greyson Chance, Falko, Alanis Morissette

Voor je het weekend goed in zet en de clubs induikt zetten we even enkele nieuwe hits op een rijtje van LGBTQ-artiesten, of diegenen met een opmerkelijke clip. Deze week losten onder andere Taylor Swift, Lady Gaga nieuwe hits. Maar ook Falko, Greyson Chance en Alanis Morissette losten onlangs nieuw werk.

Taylor Swift- The Man

Taylor Swift kruipt voor de gelegenheid in de regisseursstoel voor de clip van The Man. Ook nu is het weer een clip geworden met een serieuze boodschap en een LGBTQ-sfeertje. In de clip is Taylor Swift vermist en volgen we een 'alfa-mannetje' dat het redelijk bont maakt. Aan jou om te ontdekken wie de mannelijke hoofdpersoon is. (Tip: blijf kijken tot de laatste seconde)

Lady Gaga - Stupid Love

Het is drie jaar geleden dat Lady Gaga haar 'Little Monsters' nog trakteerde op een nieuwe single. Deze week verraste ze vriend en vijand met 'Stupid Love' waarmee ze haar monsters de ruimte in  katapulteert. Aan het begin van de video wordt ons verteld dat er rellen zijn uitgebroken op Chromatica en dat verschillende stammen 'vechten' voor de overheersing. Let the fight begin!

Grayson Chance - Dancing Next to Me

Nu we het toch over Lady Gaga hebben. Herinner je je nog dat YouTube-filmpje van bijna tien jaar geleden waar een tienjarige Amerikaanse scholier op een piano de hit 'Paparazzi' speelde voor een hele school? (Nee, bekijk het dan hier.) Wel dat was Greyson Chance. Kort daarna werd hij uitgenodigd bij Ellen DeGeneres, oogstte hij bekendheid met een eigen YouTube kanaal en kwam hij  daar op aanraden van een fan uit de kast. Nu is Greyson een 22-jarige man met enkele albums achter zijn naam. Voor zijn nieuwste single gaat hij in een club op zoek naar de liefde van zijn leven.

Falko - Tropical Party

Ook Falko Debolster heeft een nieuwe single uit. Op een officiële clip voor 'Tropical Party' is het nog even wachten maar er is al wel een 'lyriek' video. Na Appollo roept de voormalige Mister Gay Belgium finalist nu de hulp in van Nancy Pepels. Het nummer doet ons alvast verlangen naar warmer weer dan we momenteel hebben.

Alanis Morisette - Reasons I drink

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Alanis Morissette de wereld verbaasde met haar album 'Jagged Little Pill' waarmee ze ook meteen een grote aanhang creëerde bij de LGBTQ-gemeenschap. Om die verjaardag te vieren gaat de Canadese binnenkort op tournee en brengt ze op 1 mei na enkele jaren radiostilte een nieuw album uit. Voor haar eerste single 'Reasons I Drink' woont ze in de videoclip een AA-meeting bij. 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste