#NewMusicSaturday:Global Pride editie met onder andere Adam Lambert, Courtney Act en Kesha

Normaal gezien zetten we regelmatig op zaterdag  nieuwe nummers van LGBT-artiesten of artiesten met een grote aanhang in onze gemeenschap in de kijker, maar omwille van Global Pride doen we dit deze week voor een keer op zondag. Reden hiervoor is dat we enkele nummers en optredens van artiesten tijdens de live-stream ook in deze rubriek wilden opnemen.  De meeste nummers in deze rubriek kun je ook beluisteren via onze #NewMusicSaturday playlist op Spotify.

 

Voor diegene die het gemist heeft: Global Pride was de virtuele vervanger voor de meer dan 500 LGBTQ-prides die wereldwijd door COVID19 werden afgelast of uitgesteld. Op zaterdag 27 juni werd ondermeer op YouTube  een 24-uur durende uitzending in elkaar gebokst met muziek, steunbetuigenissen, kortfilms, dragperformances, activistische boodschappen en nog veel meer uitbreiden hele wereld. Één van de hoogtepunten was de main stage show, die enkele keren werd herhaald met onder meer optredens van Adam Lambert, de B52’s, Kristine W en Calum Scott en toespraken van verschillende politici en  wereldleiders. 

Dit zijn de optredens waarvan we onder de indruk waren en die we je niet willen onthouden.

Adam Lambert - Mad World

Ryan Cassata -Daughter

Keisha -RainbowKeiino - I wanna dance with Somebody

Todrick Hall - Masks, Gloves, Soap, Scrubs

Kinsey Sicks - Sound of Silence

Courtney Act- One Tonight

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste