Leven van Freddie Mercury als strip

Het leven van Freddie Mercury is in een graphic novel gegoten. Het is de eerste keer dat dit gebeurt over de overleden frontman van Queen. De graphic novel Freddie Mercury: Lover of Life, Singer of Songs besteedt aandacht aan zijn volledige leven. De comic is verschenen bij uitgeverij Z2 Comics en is verkrijgbaar in drie versies van een standaard editie met soft en hardcover tot een zeer luxueuze editie met drie exclusieve ex librissen en een magenta kleurige versie van de elpee ‘Never Boring’.

De graphic novel vertelt het verhaal van Freddie Mercury van hoe hij opgroeit als  Farrokh Bulsara in Zanzibar en India en hoe hij in Engeland een rockstar wordt bij Queen. Het verhaal wordt verteld in zijn eigen woorden en ieder hoofdstuk van de 136-pagina tellende graphic novel belicht een ander facet van zijn leven.

‘Freddie Mercury: A Life, In His Own Words’ werd samengesteld door Greg Brooks en Simon Lupton en geïllustreerd door Kyla Smith, Robin Richardson, Safiya Zerrougui, Tammy Wang, en Amy Liu. De cover is een schilderij van  David Mack. De graphic novel is verkrijgbaar in de beter comic- en platenspeciaalzaak of via de website van Z2comics.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste