Top,bottom of versatile? Deze landen tellen de meeste volgens Grindr

Op het einde van ieder jaar worden er allerlei lijstjes opgemaakt en ook de datingapp Grindr heeft dat gedaan. Ze bundelden hun statistieken van dit jaar in allerlei lijstjes en dan komen er toch wel enkele opmerkelijke vaststellingen naar boven van de 13 miljoen homo, biseksuele en transmannen.  Je moet die resultaten wel met de nodige korrels zout nemen want niet iedereen heeft zijn seksuele voorkeuren aangeduid in de app en ook de gebruikers van de app hadden natuurlijk te maken met corona en de verschillende lockdowns en maatregelen die over de hele wereld van kracht werden. Maar ondanks die beperkingen vonden de gebruikers toch nog manieren om contact te zoeken met lotgenoten en connecties met hen leggen.

Uit de statistieken blijkt onder meer dat Marokko en India de meeste tops tellen. Ze worden gevolgd door Nigeria (waar homoseksualiteit verboden is), Chili en Israel.

Als je als top zeker wil zijn dat je een geschikte bottom vindt moet je zeker even afreizen naar Vietnam of Zweden. Daar zitten immers volgens de datingapp de meeste bottoms gevolgd door Thailand, Peru en Zuid-Afrika.

Ben je zowel top als bottom dan kom je als ‘vers’ het meeste aan je trekken in Venezuela, Guatemala, Argentinië en Mexico.

Het grootste aantal Grindr-gebruikers vind je in de Verenigde Staten en Brazilië. Maar ook in Mexico, India en het Verenigd Koninkrijk loop je het meeste kans om een Grindr gebruiker tegen het lijf te lopen.

In de app kun je ook aanduiden of je ontvangt of liever op ‘verplaatsing’ speelt. Koeweitse mannen zijn het meest honkvast van zij staan procentueel gezien aan de top van gebruikers die hun dates ontvangen. Gevolgd door Portugal, Thailand en de VS.

 

Als het aan de gebruikers afhangt gaan ze opnieuw op reis eens als dat terug mogelijk is na de pandemie. De populairste bestemmingen zouden dan Washington D.C., Parijs, Bogota, Santiago en Houston zijn.

 

Het afgelopen jaar werden er ook meer dan 855 miljoen foto’s uitgewisseld, werden er 7,85 miljoen taps uitgedeeld en werden 584 miljoen gebruikers toegevoegd aan de favorieten van de andere gebruikers. Vooral op zondagavond wordt de app het meeste gebruikt.

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste