Darklands: Dit zijn de kandidaten voor de European Puppy And Handler Contest

Darklands komt er weer aan en dat betekend dat heel wat verkiezingen tussen nu en zondagavond zullen plaatsvinden op de jaarlijkse hoogmis van de LGBTQ+ fetisj community.. Een van die verkizeingen is de European Puppy And Handler Contest 2024

European Handler contest

De European Puppy And Handler Contest gaat nog maar voor de derde keer door en is dus een van de nieuwere jaarlijks terugkerende verkiezingen  die op Darklands doorgaan.  Bij de handlers van de puppy’s is de strijd al beslist. Dat wordt de Oostenrijkse handler Kerberos. Hij was vorig jaar de eerste Runner up in de European Handler verkiezing en omschrijft zich als een handler en een alpha. Hij is lid van de Oostenrijkse fetisj-gemeenschap HFFK en een van de leiders in de Oostenrijkse K9-scene waarmee hij ook het jaarlijkse puppy-evenement in Villach organiseert en verschillende andere puppy-events in Wenen.

Het gebrek aan kandidaten in deze categorie is vooral te wijten aan het feit dat de kandidaten voor de Europese titel eerst een nationale verkiezing gewonnen moeten hebben en momenteel wordt die nog maar in twee landen georganiseerd. 


European Puppy Contest

Gelukkig zijn er meer kandidaten voor de European Puppy verkiezing. Hiervoor schreven zich zeven kandidaten in waaronder twee Italiaanse. En dat is meteen ook een primeur want normaal gezien mag er maar een puppy per Europees land meedingen voor de titel in Antwerpen. Dit jaar werd er echter een uitzondering gemaakt voor de Italiaanse kandidaat Wyatt die reeds in 2020 voor de titel wou meedingen maar toen op de de vooravond de verkiezing moest verlaten omdat Italie in lockdown ging voor de coronapandemie. Hij had toen de keuze om mee te blijven doen aan de verkiezing met het risico om vast te komen zitten in Antwerpen en niet meer thuis te geraken of halsoverkop de terugtocht aan te vatten. Hij koos voor het laatste en kreeg als ‘troostprijs’ van de organisatie een wildcard die hij voor een volgende editie kon gebruiken. De Italiaan koos ervoor om die dit jaar te gebruiken waardoor er dus dit jaar twee Italiaanse puppy’s   meedingen voor de titel.

De kandidaten

Ierland: Astra

Astra (Hij/Hem) is een hulphond en Ierse Rode Setter pup uit Dublin. Hij is vanaf  2017 actief betrokken bij de Ierse pet play scene en werd begin 2023 verkozen tot  de allereerste Puppy Ierland. 

Al van voor hij Puppy Ierland werd en tijdens zijn titeljaar zette hij zich in voor de bredere queer- & fetisjgemeenschappen in Ierland en dit zowel  als organisator als vrijwilliger. In 2020 richtte hij  The Kinky Pups dat doorheen de jaren uitgroeide tot  het eerste Ierse Mosh Social evenement voor alle petplayers en hun handlers. Na zijn titel kwam hij in het bestuur terecht van de Ierse Puppy verkiezing.

Israel: Yoshi

Pup Yoshi is een 24-jarige pup uit Israël die zich omschrijft als een geek, technologiefanaat, gamer, kinkster en een gimp. Tijdens zijn tienerjaren kreeg hij interesse in de fetisj scene en begon die wereld in eerste online te verkennen. Daar werd zijn interesse getrokken door de puppy petplayerscene.

In 2021 kreeg hij zijn eerste puppy-hood en kwam hij terecht bij de Israelische fetisj-community. Sindsdien organiseerde hij enkele lokale bijeenkomsten en ging hij ook aan de slag als vrijwilliger. Als hij de Europese titel binnenhaalt wil hij puppy’s  uit verschillende gemeenschappen met elkaar verbinden en  Israël vertegenwoordigen.

Italie: Wyatt

Wyatt is de 26-jarige puppy uit Italië die in 2019 de Italiaanse Puppy verkiezing net niet won. Hij werd wel de Italiaanse kandidaat voor de Europeese Puppy-verkiezing maar moest zich terugtrekken toen de corona-pandemie Europa trof. Wyatt is sinds 2018 petplayer die dat dag en nacht beleeft. Hij heeft ook een eigen project dat hij met zijn deelname aan de verkiezing in Antwerpen extra in de verf wilt zetten waarmee hij een positieve boodschap de wereld in wil sturen en alle  wannabe-pups wilt aanmoedigen om uit de kast te komen, al hun zorgen opzij te zetten, om hun puppykant vrijelijk te omarmen en te leven. Zo roept hij iedere puppy op om zowel persoonlijk als  als puppy op sociale netwerken aanwezig te zijn om op die manier nieuwsgierigen die niet weten wat puppy play is te laten zien wat dit inhoudt.

Italie: Axel

Axel is de tweede Italiaanse puppy die op Darklands voor de Europese titel strijdt. Hij is 32-jaar en afkomstig uit Milaan die sinds 2018 deel uit maakt van de Italiaanse puppy-gemeenschap. Zijn missie is om mijn missie is een gemeenschap  uit te bouwen die niet alleen verwelkomend is, maar ook een viering is van de diversiteit. Dit omvat een speciale nadruk op het ondersteunen van de zichtbaarheid van vrouwen, transgender personen en mensen met een beperking binnen de gemeenschap. Hij streeft er ook naar om een meer inclusief taalgebruik te promoten en een grote jaarlijks terugkerende internationale bijeenkomst van puppy’s en hun handlers te organiseren.

Spanje: Umbra

Umbra The CyberPup  is een 29-jarige puppy uit Madrid. Hij identificeert zich als non-binair en won de Puppy Spanje 2023 verkiezing. Hun missie is om te laten zien dat non-binaire personen niet altijd er androgyn moeten uitzien. Ook wil hij ijveren om het geven van toestemmingen gangbaar te maken. Zijn doel  voor dit jaar is om zijn steentje bij te dragen en te proberen de gemeenschap nog beter te maken door kinderen te leren dat je alles kunt doen wat je wilt terwijl je van de ervaring geniet.

 

 

Duitsland: Ruki

De 29-jarige Ruki vertegenwoordigd in Antwerpen Duitsland. Hij is reeds vijf jaar actief in de puppyscene en besloot pas dit jaar om mee te dingen voor de Europese titel. Hij wil de Duitse puppy-gemeenschap verder uitbouwen door allerlei activiteiten te organiseren en misschien wel een grote puppy-bijeenkomst in Hamburg.

 

Zwitserland: Jaxx

Van Duitsland gaan we naar Zwitserland met de 23-jarige Jaxx die reeds negen jaar pet-player is. Op zin vijftiende kocht hij in China een eerste budgetvriendelijke puppyhood en begon hij vanuit zijn slaapkamer als Ryan zijn ontdekkingsreis in de gemeenschap. Vorig jaar ging hij voor de eerste keer naar een puppy bijeenkomst en is sindsdien niet meer te stoppen. Zo is hij bezig met het ontwerpen van puppy-gear en  organiseert hij een "Meet & Bark" evenement in Basel en centraal Zwitserland.

 

De kandidaten moeten zich niet alleen op de Mister-S-Leather stage op Darklands bewijzen maar ook proberen om zoveel mogelijk stemmen online te verzamelen. Via de website van de European Puppy And Handler Contest kun jij nog tot zaterdagavond jouw stem geven aan de zeven kandidaten.

 

 

 

Deel dit artikel via:

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws