Cruisingclub The Kinky's opnieuw open

De Antwerpse gaycruisingclub The kinkys opende maandagavond opnieuw de deuren nadat de zaak eind november plotseling dicht ging. Dat staat te lezen op de website van de zaak en de Facebookpagina.

The Kinky's is net als The Boots  een momument in het uitgangsleven voor homoseksuele mannen. Vooral op maandag was het een hotspot in het Antwerpse uitgangsleven.  

Roger, de eigenaar en oprichter van The Kinkys begon 45 jaar geleden met de bar en had daarvoor nog het café The Funnies. Sinds enkele jaren werd hij achter de bar vervangen door Sanito, die ook de dagelijkse uitbating voor zijn rekening nam. Roger kwam, tot aan zijn dood begin augustus, nog bijna dagelijks langs in de club. Hij stierf op 4 augustus op 66-jarige leeftijd in het UZ Antwerpen.

Een combinatie van problemen rond de erfenis en de hoge kosten die gepaard gaan met de vernieuwing van de vergunning van de Kinky's zorgden, volgens onze bronnen,  dat The Kinky's  enkele weken de deuren moest sluiten. 

 

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste