Chez Maman heropent tijdelijk op de Grote Markt van Brussel

De Brusselse dragqueenbar Chez Maman heeft vorige week opnieuw de deuren geopend. Niet op de vertrouwde locatie in de Lievebroersstraat maar tijdelijk op de Grote Markt van Brussel. Terwijl de vertrouwde bar in de Lievebroerstraat na het pensioen van Serge Morel, gerenoveerd wordt voeren de drag-dochters van La Maman daar een dinnerspektakel op. 

In mei kondigde Serge Morel aan dat hij een jaartje vroeger dan verwacht op pensioen ging en samen met zijn echtgenoot naar Frankrijk zou verhuizen. 

De drag-dochters van La Maman zetten nu (tijdelijk) haar erfenis verder vanop de Grote Markt.  Sugarlove neemt daarbij de rol van dragmoeder over van Serge. “Het is onmogelijk om Maman te vervangen, maar we willen haar erfenis verderzetten als een familie”, zo zegt ze bij de Brusselse stadszender Bruzz.

“Na bijna een heel jaar organiseren we eindelijk een drugshow in Brussel. Er zal een dinarshow zijn en een bar die open is. We gaan eindelijke terug plezier beleven.”

Vanaf nu kun je dus op de Grote Markt terecht voor een Drag Dining Experience met optredens van Gabanna, Fernanda Lust, Chloe von Titlt en Sugar Love. 

Reserveren kan via http://concept.brussels , telefonisch op het nummer  (+32) 472 013 433 of via maman@concept.brussels.

Bekijk hieronder het verslag van Bruzz.

 

Foto: Facebook/Chez Maman

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste