SodaStream lanceert pop-up pride kanaal

Opzwepende beats van DJ Thierry von der Warth, fun rondom het zwembad (met onder meer dragqueen Lola McQueen, die bekend werd door Belgium’s Got Talent), en feestelijke mocktails: SodaStream zorgt ervoor dat we deze zomer de Pride thuis – in ons kot – kunnen meevieren met een coronaproof pool party op tv en online!

Nu veel Pride-events zijn afgelast, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat mensen kunnen blijven vieren wie zij zijn. Met een pop-up kanaal via AntwerpPride.Tv wil SodaStream de LGBTQ-gemeenschap haar steun betuigen en bijdragen aan een betere planeet waar we trots op kunnen zijn. Kijk via Antwerppride.tv v naar de SodaStream Pride, nodig je ‘bubbel’ uit en vier vanop afstand – veilig – mee alsof je er zelf bij bent. De opname gebeurde natuurlijk met het strikt in acht nemen van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen.

For the Love of Tomorrow 

De steun van SodaStream aan de LBGTQ-gemeenschap beperkt zich niet tot feesten alleen. Het bruiswatermerk omarmt wereldwijd diversiteit, viert co-existentie en staat voor gelijkheid. Met deze Pride wil SodaStream helpen liefde te verspreiden, zeker in deze tijden!

 

De SodaStream Pride is te zien via Antwerppride.tv en OUTtv.

• Antwerppride.tv: vanaf vandaag herhaaldelijk te zien t.e.m. 9 augustus via SodaStream Pride Channel op Antwerppride.tv

Win de SodaStream Pride Kit

Met de limited edition SodaStream Pride Kit krijgt de Pride 2020 een duurzaam tintje. De kit bevat My Only Bottle (de enige herbruikbare fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken), herbruikbare rietjes en een draagtas met de boodschap ‘For the Love of Tomorrow’. Deel jouw positieve Pride-boodschap met #SodaStreamPride2020 en maak kans op 1 van de 30 exclusieve Pride Kits!

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste